Glemt dine detaljer?

LAKKBESKYTTELSE

Ceramic Pro

Platinapakke, kr 16 900,-*

Platinapakken bygger på Gullpakken, men inkluderer også behandling av seter, tepper og felger. Slik vil bilens interiør og eksteriør holde seg motstandsdyktig mot slitasje og skitt i lang tid fremover!

Platinapakken inkluderer:
Polering med Nanopolish
4 lag Ceramic PRO 9H
2 lag Ceramic PRO Light
Ceramic PRO Rain på alle ruter
Ceramic PRO Plastic på utvendige plastelementer
Ceramic PRO Leather på skinnseter*
Ceramic PRO Textile på stofftepper*
Ceramic PRO Strong på felger*
Garanti: 3år/60.000 km**

Gullpakke, kr 9000,-*

Gullpakken bygger på sitt rimeligere alternativ, men er bygd opp av 4 lag med ripebeskyttende middel (9H) noe som gjør at dette er vår mest ekstreme løsning. En bil beskyttet med Gull behandlingspakke vil tåle påkjenninger som tidligere ville gitt grove skader i lakken. Denne behandlingen har en varighet opp mot 60.000 km ved normal bruk og vask.

Gullpakken inkluderer:
Polering med Nanopolish
2 lag Ceramic PRO 9H
1 lag Ceramic PRO Light
Ceramic PRO Rain på alle ruter
Ceramic PRO Plastic på utvendige plastelementer
Garanti: 3års/60.000 km**

Sølvpakke, kr 7000,-*

Sølvpakken har i likhet med Bronsepakken, egenskaper som hydrofobisk overflate, kjemikalieresistens og ekstrem glans og fargedybde. I tillegg er den bygd opp med 1 lag ripebeskyttende middel (9H), dette gjør at beskyttelsen er bedre rustet til å stå imot ytre påkjenninger og holdbarheten øker betraktelig, denne behandlingen har en varighet på opp mot 2 år/40.000 km ved normal bruk og vask.

Sølvpakken inkluderer:

Polering med Nanopolish
1 lag Ceramic PRO 9H
1 lag Ceramic PRO Light
Ceramic PRO Rain på alle ruter
Garanti: 2 års / 40000km **

Bronsepakke, kr 5000,-*

Bronsjepakken er en behandling som gir mange av de unike egenskapene til Ceramic PRO-produktene, bortsett fra ripebestandigheten og den ekstreme varmeresistensen. Overflaten blir hydrofobisk, kjemikalieresistent, får en ekstrem glans og fargedybde og en beskyttende hinne som varer opp mot 20.000 km ved normal bruk og vask.

Bronsjepakken inkluderer:

Polering med Nanopolish
1 lag Ceramic PRO Light
Ceramic PRO Rain på frontruten
Garanti: 1 år / 20000km **

*Ev. tillegstjenester som lakkrens, ripefjerning, utbedring av lakkskader, ekstra rens av interiør og andre detaljer kommer i tillegg

**Ved normal bruk og vask. Se vedlikehold.*VEDLIKEHOLDEtter behandling med CeramicPRO skal man ikke polere eller behandle bilen med ordinære poleringsprodukter. Dette vil forringe produktets glans og glatthet.
Det anbefales å holde bilen jevnlig ren for å beholde behandlingens glans og avrenningsegenskaper. Vi anbefaler avspyling med høytrykk og skånsom håndvask. Maskinvask i alle valører vil kunne tørre ut topcoaten slik at vannavrenningen avtar raskere enn normalt. Børstevask frarådes på det sterkeste, da dette innebærer mekanisk slitasje på lakken og kan gi riper.

EtterbehandlingEtter en viss tid vil avrenningsegenskapene avta, dette er normalt. Ved behandling med 9H vil derimot beskyttelsen i produktet fremdeles være tilstede, og man vil trenge en etterbehandling. CeramicPRO Sport er beregnet som en forlengende behandling og gjøres enkelt hos oss som en årlig affære og vil gjenopprette vannavrenning og glansen i behandlingen.

TIL TOPPEN